ΗΡΑΚΛΗΣ

Καταγγέλλει επίθεση στον Τότσιο ο Ηρακλής

Καταγγέλλει επίθεση στον Τότσιο ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής καταγγέλλει ότι ο Κώστας Τότσιος δέχτηκε επίθεση από οπαδό του Εθνικού κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου στην Καλλιθέα.

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στο παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού και του Ηρακλή στο κλειστό του Εσπέρου για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας . Όπως κατήγγειλε ο "γηραιός", ο Κώστας Τότσιος δέχτηκε επίθεση από οπαδό των γηπεδούχων, ενώ στην ανακοίνωσε που εξέδωσε, χαρακτήρισε "απαράδεκτη" τη συμπεριφορά της διοίκησης του Εθνικού απέναντι στην αποστολή του Ηρακλή και των φιλάθλων που τον ακολούθησαν στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το τμήμα μπάσκετ τουΓ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκηςκαταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο αθλητήςΚωνσταντίνος Τότσιοςαπό “φίλαθλο” τουΕθνικού, στον μεταξύ μας σημερινό αγώνα για τοΚύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλακαταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της διοίκησηςτου γηπεδούχου σωματείου που δεν μπόρεσε να τηρήσει τους απλούς κανόνες φιλοξενίας, τόσο έναντι της αποστολής μας, όσο και των φιλάθλων του αγώνα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, αλλά και συγγενείς αθλητών μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί από το ιστορικό σωματείο του Εθνικού Πειραιώς, το οποίο σεβόμαστε για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανεχθούμε και να κατανοήσουμε τέτοια συμπεριφορά, όπως η σημερινή…".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ