ΗΡΑΚΛΗΣ

Φοβερές στιγμές (ξανά) στο Ιβανώφειο για Ηρακλή και Παγκράτι

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο δεύτερος της Α2 Ηρακλής συνέτριψε το τελευταίο Παγκράτι, όμως ο κόσμος στο Ιβανώφειο χάρισε και στις δυο ομάδες ένα όμορφο, "ζεστό" χειροκρότημα.

Το έργο του Ηρακλή στην 23η αγωνιστική της Α2 ήταν εύκολο. Εντός έδρας αναμέτρηση με το τελευταίο της βαθμολογίας Παγκράτι, σήμαινε υγιεινό περίπατο. Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, ο Γηραιός επικράτησε με το άνετο 94-64, οι βασικοί έπαιξαν λιγότερο από ένα ημίχρονο και στο τέλος άπαντες στο Ιβανώφειο χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες. Και τους κυανόλεκους που διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω μόνο από τον Πανιώνιο, αλλά και τους Αθηναίους που παρατάχθηκαν με επτά παίκτες, οι τέσσερις από τους οποίους αγωνίστηκαν στρογγυλά 40 λεπτά.

Ο κόσμος του Ηρακλή έδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα fair play, σεβάστηκε την προσπάθεια των αντιπάλων του και τους εμψύχωσε με τον πιο όμορφο τρόπο, δυο εβδομάδες μετά την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι της Α2 με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Παίκτες του Παγκρατίου ανταπέδωσαν και όλοι μαζί αποχώρησαν μια αγκαλιά. Διότι το μπάσκετ ενώνει. Ο αθλητισμός γενικότερα. Και στιγμές όπως οι σημερινές πρέπει να μας γίνουν συνήθεια, τρόπος ζωής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ