ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Τα ξημερώματα αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ οι Σμους Πάρκερ και Τζερόμ Κόλεμαν αφού πρώτα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχανε λύσει τα συμβόλαιά τους με την διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής.
Μία εξέλιξη που έγινε γνωστή στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, Τετάρτη, μετά από επαφή των δύο Αμερικανών γκαρντ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή.
Αμφότεροι υπέγραψαν μία μέρα μετά την λύση των συμβολαίων του και πλέον ο Κρις Χουγκάζ θα στερηθεί των υπηρεσιών τους στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου του Ηρακλή στην Α1 με πρώτο το μεθαυριανό με τον Πανιώνιο στο Ιβανώφειο.
Η μόνη διαφορά στον δρόμο των Πάρκερ και Κόλεμαν με προορισμό τις ΗΠΑ και την Νέα Υόρκη έχει να κάνει με τον ενδιάμεσο σταθμό τους αφού ο πρώτος θα κάνει μία στάση στην Ρώμη και ο δεύτερος στο Μόναχο.
Μάλιστα ο Κόλεμαν δεν αποκλείεται να έχει ήδη βρει μέσα στα επόμενα 24ωρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τρίτο στην φετινή αφού έχει δεχθεί κρούση από ομάδα του Πουέρτο Ρίκο και απομένει να φανεί αν θα προτιμηθεί αντί ενός γηγενή γκαρντ.
Κι όσο για τον Πάρκερ παραμένει άγνωστο το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του με το μόνο σίγουρο να είναι πως στον Ηρακλή δεν προτίθενται να προχωρήσουν στην κάλυψη των κενών τους.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.