ΗΡΑΚΛΗΣ

Αλεξανδρής: "Η επιλογή να γίνει με αθλητικά κριτήρια"

Αλεξανδρής: "Η επιλογή να γίνει με αθλητικά κριτήρια"

Ο Ηρακλής διεκδικεί την... ορφανή θέση στην Basket League μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς μαζί με άλλες έξι ομάδες και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξήγησε ότι η επιλογή δεν πρέπει να γίνει με πολιτικές σκοπιμότητες (PHOTO).

Ο Εθνικός δήλωσε αδυναμία για να αγωνιστεί στην Basket League κι έτσι ξεκινήσε η... μάχη για την ομάδα που θα λάβει την wild card, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στην Α1 με την αποχώρηση της Κηφισιάς.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι από την ειδική επιτροπή αδειοδότησης είχαν λάβει επιστολή έξι ομάδες (Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Αρκαδικός, Καβάλα), όμως αισίως οι μνηστήρες... αυξήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, το Παγκράτι που στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 τερμάτισε στην πέμπτη θέση, με επιστολή που έστειλε ζήτησε να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την wild card με αποτέλεσμα να γίνουν εφτά πλέον οι ενδιαφερόμενες ομάδες !

Ο Ηρακλής, λοιπόν, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την ευκαιρία, αρκεί όπως λέει ο προπονητής του, Βαγγέλης Αλεξανδρής, "η επιλογή να μην γίνει με πολιτικές σκοπιμότητες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ