ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Θα δώσουμε μία μεγάλη και κρίσιμη μάχη"

Ζευγώλης: "Θα δώσουμε μία μεγάλη και κρίσιμη μάχη"
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός δίνει τη μάχη της χρονιάς με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ (30/4, 4μ.μ.) και ελπίζει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο δίνει ο Ηλυσιακός με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, για την 25η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ (30/4, 4μ.μ.).

Ο Γιώργος Ζευγώλης υποστήριξε πως η ομάδα των Ιλισίων είναι έτοιμη να δώσει μία πολύ μεγάλη και κρίσιμη μάχη με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Με νίκη, οι Ιλισιώτες θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

"Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα πλάνα, όσο η θέληση των παιδιών να πάρουν ότι αξίζουν και πάλεψαν γι’αυτό ένα χρόνο τώρα", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συνέχισε:

"Η ομάδα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την παραμονή της στην Α1 μαζί με τον κόσμο της και πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν ότι έχουν για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε μια μεγάλη και κρίσιμη μάχη".

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καυκής: "Δεν υπάρχουν λόγια… Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ είναι χωρίς αύριο. Νικάμε και κατακτάμε τη σωτηρία μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Θέλω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ