ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Σάββατο με τη Ν. Κηφισιά

Το Σάββατο με τη Ν. Κηφισιά
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εν όψει του τζάμπολ του πρωταθλήματος και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Νέα Κηφισιά

Η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (22/9, 5.30 μμ) με την Νέα Κηφισιά, στα Ιλίσια, θα δώσει το δικαίωμα στον Δημήτρη Παπανικολάου να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, επικεντρώνει την προσοχή του στον τομέα της τακτικής, ώστε οι παίκτες του να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Σε δηλώσεις του, ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, τόνισε για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας:

"Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα με αποτέλεσμα να απαιτείται χρόνος ώστε να αφομοιωθούν τα στοιχεία που θέλει να βάλει στο παιχνίδι, ο κόουτς. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας.

Όσο περνάει ο καιρός, ωστόσο, με τη σκληρή δουλειά που γίνεται κάθε μέρα στην προπόνηση, βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς και είμαι αισιόδοξος πως θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ