ΜΠΑΣΚΕΤ

Τάιμ άουτ και video clip

Τάιμ άουτ και video clip

Στα τάιμ άουτ από τις προπονήσεις του Ηλυσιακού, ο Γιώργος Δημητρόπουλος γυρίζει... video clip. Δείτε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του προπονητή του Ηλυσιακού, που είχε εντυπωσιάσει προ διετίας στο "Voice".

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την στιγμή που ο Γιώργος Δημητρόπουλος έκανε την εμφάνισή του στο Voice, εντυπωσιάζοντας τόσο τους τέσσερις κριτές του talent show όσο και το κοινό . Τόσος χρόνος χρειάστηκε μέχρι να παρουσιάσει την πρώτη του δουλειά, σε μουσικό επίπεδο. Ένα χρόνο μετά τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο, τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento στην Ιερά Οδό, ο νεαρός καλλιτέχνης παρουσίασε το πρώτο του Video Clip.

Ο "Ξένος" είναι το τραγούδι με το οποίο ξεκινά τη διαδρομή του στο Youtube, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο από κάθε άποψη (ήχο και εικόνα) το δημιούργημά του. Σε δικούς του στίχους και μουσική του Δημήτρη Καρούμπαλη (η ενορχήστρωση είναι των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη - Δραμαμίνη), ο Γιώργος Δημητρόπουλος ξεκινάει το διαδικτυακό του ταξίδι μέσω μουσικής, σε ένα video clip της Ak Productions και του Άλκη Δήμου.

Όταν δεν έχει προπόνηση βεβαίως, αφού εξακολουθεί να περνάει αρκετές ώρες της ημέρας του στο κλειστό των Ιλισίων, συνεχίζοντας τη δουλειά του στα τμήματα υποδομής του Ηλυσιακού. Έχοντας υπό την ευθύνη του τα τμήματα παίδων, παμπαίδων και μίνι των "κιτρινόμαυρων", συνεχίζει να παλεύει για την παραγωγή ταλέντων. Με επιτυχία μέχρι στιγμής, αφού ο Ηλυσιακός παράγει με πολύ καλή συχνότητα παίκτες.

Απολαύστε τον "Ξένο" του Γιώργου Δημητρόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ