ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέκτησε τον Μάρλαντ Σμιθ ο Ηλυσιακός

Απέκτησε τον Μάρλαντ Σμιθ ο Ηλυσιακός

Τη μεταγραφή του εξαιρετικού σουτέρ έξω από τα 6.75μ. Μάρλαντ Σμιθ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Ηλυσιακός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρλαντ Σμιθ για τον επόμενο χρόνο.

Ο Μάρλαντ Σμιθ είναι απόφοιτος του Missouri State και είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων, απ' όπου σκοράρει με 42,9%.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός:

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία, ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ, Μάρλαντ Σμιθ. Ο απόφοιτος του Southest Missouri State, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα μας και με ύψος 1.89 μ. καλύπτει τις θέσεις «2» και «1». Ο Σμιθ είναι γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου του 1990 και τη σεζόν αποφοίτησης του (2012-13) είχε κατά μέσο όρο 10,9 π., 3,9 ριμπ. και 2,2 ασίστ.

Πρόκειται για εξαιρετικό σουτέρ τριών πόντων κάτι που επιβεβαιώνεται από το ποσοστό ευστοχίας 42,9% που είχε την τελευταία του χρονιά στο NCAA από τη γραμμή του τρίποντου.

Παράλληλα, έχει τεράστιες ικανότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στην αξιοποίηση των συμπαικτών του, κάτι που διέκρινε ο Δημήτρης Λιόγας και πρόσθεσε στο ρόστερ του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ και προσωπικά ο Παντελής Γαμπιεράκης, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό ώστε για μία ακόμη σεζόν ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ να κάνει περήφανο τον κόσμο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ