ΑΡΗΣ

Ζάρας: "Έτοιμοι με την ΑΕΚ"

Ζάρας: "Έτοιμοι με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Θόδωρος Ζάρας μίλησε για τις δύο εμφανίσεις του Άρη στο τουρνουά 25α Μαυροσκούφεια και την πορεία της προετοιμασίας εν όψει και του πρώτου επίσημου παιχνιδιού με την ΑΕΚ για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου.

Για τις δύο εμφανίσεις του Άρη στο τουρνουά 25α Μαυροσκούφεια αλλά και την πορεία της προετοιμασίας εν όψει και του πρώτου επίσημου παιχνιδιού με την ΑΕΚ για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου μίλησε ο Θόδωρος Ζάρας. Μεταξύ άλλων στάθηκε για το που χρειάζεται βελτίωση ο Άρης, όσον αφορά τον ίδιο και τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες αλλά και την απουσία του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη που βρίσκεται με την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ.

Για το που χρειάζεται βελτίωση ο Άρης δήλωσε: " Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά έχουμε θετικά δείγματα. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε στην επικοινωνία μεταξύ μας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είναι λογικό αυτή την περίοδο να υπάρχουν κάποια προβλήματα γιατί είναι πολύ νωρίς, ενώ υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα του κάθε παίκτη, πως κινείται στην άμυνα και στην επίθεση και πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση θα παρουσιάζουμε συνεχή βελτίωση".

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος μετά από τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον προσαγωγό του είπε: " Αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Ένιωσα και πάλι κάποιες μικρές ενοχλήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Παρασκευής και στο φιλικό στη Βουλγαρία. Τώρα όμως είμαι καλύτερα".

Για το αν ο Άρης θα είναι έτοιμος στον προημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ επισήμανε: " Θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Δουλεύουμε πολύ καλά με το προπονητικό τιμ, ξέρουμε τι κάνουμε και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Για το αν έχει λείψει ο Δημήτρης Πρίφτης από την προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα σχολίασε: " Όσο περισσότερο λείπει σημαίνει ότι πάει καλά η Εθνική, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ας λείψει μέχρι το τέλος".

Άρωμα Euroleague στο "Nick Galis Cup"

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Άρης θα διοργανώσει το "Nick Galis Cup". Φέτος θα συμμετάσχουν η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Καρσίγιακα και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Ημιτελικοί αγώνες (19:00 & 21:00)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Μικρός τελικός (19:00)

Μεγάλος τελικός (21:00)

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ