ΑΡΗΣ

Ζάρας: "Έπαθα σοκ στο Μουσείο"

Ζάρας: "Έπαθα σοκ στο Μουσείο"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε τον Θοδωρή Ζάρα, που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρίνων". Τι είπε ο 28χρονος γκαρντ για τη μεταγραφή του και τι σχολίασε ο Χρήστος Γαλιλαίας.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Θοδωρή Ζάρα, ακολούθησε η παρουσίασή του από τους "κιτρίνους". Ο 28χρονος γκαρντ παρουσιάστηκε από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Χρήστο Γαλιλαία να εκπροσωπεί τη διοίκηση.

" Με ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσουμε τον Θόδωρο στη οικογένεια του Άρη. Είναι ένας παίκτης που θέλαμε πολύ όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για το χαρακτήρα και το ήθος του. Η χαρά μας είναι διπλή, αφού αποτελεί την πρώτη προσθήκη της ομάδας στην εποχή του Νίκου Λάσκαρη. Είναι το πρώτο κομμάτι ενός παζλ που θα φτιαχτεί με βασικό στόχο έναν αξιόλογο κορμό Ελλήνων παικτών, που θα πλαισιωθούν με κάποιους ικανούς ξένους, ώστε να δημιουργηθεί αξιόμαχο και ποιοτικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της χρονιάς", δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Από την πλευρά του, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη σχολίασε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Άρη. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρκέ και τα αποδυτήρια του Παλέ, νιώθω ότι μπήκα σε μια οικογένεια. Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ιστορική, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και μου είπε κάποια πράγματα για το τι σκέφτεται για την παρουσία μου στην ομάδα, μου είπε ότι θα έχω ενεργό ρόλο. Αυτά που μου είπε μου άρεσαν και πήρα αυτή την απόφαση", για να προσθέσει αναφερόμενος στους λόγους που τον έφεραν στον Άρη:

" Από τη στιγμή που έδειξε ο Άρης ότι ενδιαφέρεται για μένα, έδειξε ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ. Μίλησα όμως με τον κόουτς Πρίφτη, το ποσό που ζήτησα δεν ήταν μακριά από αυτό που μου προτάθηκε και τα βρήκαμε. Μέτρησε η παρουσία του κόουτς".

Ζάρας: "Έπαθα σοκ στο Μουσείο"
INTIME SPORTS

πήγα στο Μουσείο μετά τα εγκαίνια, και έπαθα μεγάλο… σοκ να το πω; Κατάλαβα πού ήρθα", για να αλλάξει θέμα και να αναφερθεί στο πρότζεκτ της νέας ομάδας του: " Τη λογική της ομάδας την ξέρω. Στις ομάδες που ήμουν και ειδικά την τελευταία τετραετία στον ΚΑΟΔ, δουλεύαμε κάπως έτσι. Το σύνθημα είναι η σκληρή δουλειά. Το ότι ο Άρης θα παίξει στο EuroCup είναι πολύ θετικό για μένα", ενώ έκλεισε μιλώντας για το γεγονός ότι είναι η πρώτη μεταγραφή επί ημερών: " Αυτό είναι ακόμα μία απόδειξη για το πόσο με ήθελαν στον Άρη. Θέλω να παίξω καλό μπάσκετ. Πιστεύω ότι έχω περιθώρια βελτίωσης, θέλω να καθιερωθώ στον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ