ΑΡΗΣ

Υποψήφιος για Κολοσσό ο Ντραγκίσεβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος του Άρη μετά από δύο περίπου εβδομάδες, θέτοντας υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (18/3, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες απουσίας, ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ξαναπάτησε παρκέ. Ο φόργουορντ του Άρη, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση το τελευταίο διάστημα, ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος των "κιτρίνων", κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες παρουσίας του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (18/3, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο έμπειρος παίκτης, που "λαβώθηκε" στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο πριν από είκοσι ημέρες, έχασε τους αγώνες με τη Βιλερμπάν για τους "16" του Basketball Champions League, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods για το πρωτάθλημα. Σταδιακά όμως θα "ανεβάζει στροφές", με τον Δημήτρη Πρίφτη να ευελπιστεί πως θα τον έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Κολοσσό, εκεί όπου ο Άρης θα παίξει σε μεγάλο βαθμό την τέταρτη θέση της regular season.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ