ΑΡΗΣ

Υπό το βλέμμα του Γκάλη

Υπό το βλέμμα του Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης αποφάσισε να δώσει το παρών στο εξ αναβολής ντέρμπι της Κυριακής για την 2η αγωνιστική του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall". Συνέντευξη του Πάσαλιτς στο σάιτ της ΚΑΕ.

Την απόφαση να δώσει το παρών στο εξ αναβολής ντέρμπι της Κυριακής για την 2η αγωνιστική του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall" πήρε ο Νίκος Γκάλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Νικ" δεν είχε δώσει το παρών στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής τον περασμένο Οκτώβρη στο "Nick Galis Hall".

Ο Γκάλης επιστρέφει στο "Nick Galis Hall" μετά από το τουρνουά που είχε διοργανώσει η ΚΑΕ Άρης τον περασμένο Σεπτέμβρη προς τιμή του.

" Παρουσία του Νίκου Γκάλη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 1/2 στις 5μ.μ., στο "Nick Galis Hall". Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών θα δώσει το "παρών" στον αγώνα ο οποίος θα γίνει στη σάλα του γηπέδου που φέρει το όνομά του, ενισχύοντας με την παρουσία του την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του για τη νίκη", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Πάσαλιτς: "Για μας και τον κόσμο μας"

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς αναφέρθηκε στην θέληση που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κερδίσουνε για τους εαυτούς τους και τον κόσμο της ομάδας.

Ο διεθνής Βόσνιος γκαρντ το χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προσέξουν τους εαυτούς τους και ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει χαλάρωση ούτε λεπτό σε ένα γήπεδο που είναι σίγουρος ότι θα είναι κατάμεστο.

Ο Πάσαλιτς που ήταν ο κορυφαίος του Άρη στο παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου 2014, πριν αυτός διακοπεί. " Άλλο ματς εκείνο, άλλο αυτό που έρχεται. Ήταν μία δίκαιη απόφαση η επανάληψη του αγώνα. Για όλους. Για εμάς τους παίκτες, για τους φιλάθλους, για όσους μοχθούν καθημερινά για τον Άρη. Η αναμέτρηση δεν έπρεπε να διακοπεί, αλλά να τελειώσει κανονικά στο παρκέ", τόνισε ο Πάσαλιτς.

Κι όσο για τον αγώνα της Κυριακής; " Είναι πολύ σημαντικό ματς, όπως όλα. Ξέρουμε ότι για τον κόσμο αυτή η αναμέτρηση είναι κάτι ξεχωριστό. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία".

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον ΠΑΟΚ ο Πάσαλιτς ήταν σαφής μέσα από την απάντησή του: " Πρέπει να προσέξουμε… εμάς. Να κοιτάξουμε την ομάδα μας και το πώς θα αγωνιστούμε εμείς, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Να παίξουμε την άμυνα που μπορούμε και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση".

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο ο 27χρονος διεθνής Βόσνιος γκαρντ σχολίασε: " Το κίνητρο είναι δεδομένο σε κάθε αγώνα. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για τη νίκη. Είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό".

Αναφορικά με τον κόσμο του Άρη ο Πάσαλιτς είπε: " Ξέρουμε ότι το ματς θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει, σε κόσμια επίπεδα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ