ΑΡΗΣ

Χωρίς Τζένκινς και Σίμτσακ στην Σλοβενία

Χωρίς Τζένκινς και Σίμτσακ στην Σλοβενία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στην πρεμιέρα του FIBA Champions League, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Έλιος Ντομζάλε (18/10, 21:00) τους Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Σίμτσακ.

Μετά την ήττα από το Ρέθυμνο, ο Άρης θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, αυτή τη φορά κάνοντας... εκκίνηση από το FIBA Champions League. Οι "κίτρινοι" ξεκινούν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια με εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Έλιος Ντομζάλε (18/10, 21:00), έχοντας όμως δύο σημαντικές απουσίες.

Κι αυτό γιατί τόσο ο Μάικλ Τζένκινς όσο και ο Βασίλης Σίμτσακ έμειναν εκτός αποστολής, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο πρώτος, που ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, χτύπησε ξανά στο πόδι στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, έκανε θεραπεία, αλλά δεν κατέστη δυνατό να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του FIBA Champions League. Όσον αφορά τον δεύτερο, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, που δεν του επιτρέπουν να μπει στο αεροπλάνο και να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τη σλοβενική ομάδα.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας (17/10) για τη Σλοβενία, με πτήση μέσω Βελιγραδίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ