ΑΡΗΣ

Χωρίς Τζάκσον στο ΣΕΦ ο Αρης

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Θοδωρής Ζάρας προπονήθηκε και θα παίξει στον αυριανό αγώνα του Αρη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, εν αντιθέσει με τον Τζάστιν Τζάκσον που παραμένει στα "πιτς".

Με μία απουσία θα εμφανιστεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Αρης στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/5, 19:00), τον τρίτο της ημιτελικής σειράς των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Ο Τζάστιν Τζάκσον δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Αθήνα. Αντιθέτως θα ταξιδέψει κανονικά ο Θοδωρής Ζάρας, που πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Καλύτερη εικόνα ζήτησε από τους παίκτες του Δημήτρης Πρίφτης λίγο πριν από την αναχώρηση των "κίτρινων" για την Αθήνα. " Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του στον τελικό τηςEuroleagueκαι για τη συνολική παρουσία του στη φετινή διοργάνωση. Είναι ο πέμπτος φετινός μεταξύ μας αγώνας και από πλευράς τακτικής δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες" δήλωσε ο κόουτς του Αρη στην ιστοσελίδα της ομάδας.

" Εμείς, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από τον τελευταίο αγώνα μας, πρέπει να καταπολεμήσουμε την έλλειψη ρυθμού. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές και καλό μακρινό σουτ. Γνωρίζουμε το δύσκολο της αποστολής μας και σαφώς θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς της σειράς, στο ίδιο γήπεδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ