ΑΡΗΣ

Χωρίς Σίμτσακ για την πρόκριση ο Άρης

Χωρίς Σίμτσακ για την πρόκριση ο Άρης

Ο Άρης αναχώρησε για τη Ρουμανία εν όψει της αναμέτρησης με την Στεάουα Βουκουρεστίου χωρίς τον Βασίλη Σίμτσακ. Αντίθετα ο Βασίλης Ξανθόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των "κίτρινων".

Ο Άρης δοκιμάζεται αυτή την Τετάρτη (9/12) στη Sala Polivalenta απέναντι στη Στεάου Βουκουρεστίου και θέλει τη νίκη κόντρα στους Ρουμάνους προκειμένου να "σφραγίσει" την πρόκριση στο LAST-32 του Eurocup απέναντι στους αδιάφορους, βαθμολογικά, γηπεδούχους.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Σίμτσακ αφού ο 34χρονος σέντερ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα. Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στη σημερινή (7/12) προπόνηση ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στη Ρουμανία.

Η 12άδα των "κίτρινων" που αναχώρησε από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Στεάουα: Ουότερς, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Δίπλαρος, ΜακΝιλ, Ζάρας, Πελεκάνος, Μούρτος, Ουάιτ, Τσούπκοβιτς, Κοέν και Χάγκινς.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε δυο μέρες νωρίτερα για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης ώστε να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου από θέμα κούρασης στην προετοιμασία της. Μάλιστα ο Πρίφτης είχε την ευκαιρία να προπονήσει το μεσημέρι τους παίκτες του και πλέον θα τους έχει αύριο όλη την ημέρα στη διάθεσή του. Τόσο για ανάλυση της Στεάουα όσο και για μία προπόνηση στη Sala Polivalenta.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ