ΑΡΗΣ

Χωρίς Πέτγουεϊ στην Τσεχία ο Άρης

Χωρίς Πέτγουεϊ στην Τσεχία ο Άρης
EUROKINISSI

Ο Άρης θα ψάξει στην Τσεχία το 2/2 στο Basketball Champions League, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να κάνει τα πλάνα του για το ματς με τη Νίμπουρκ (17/10, 19:30) δίχως να υπολογίζει στον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Μετά το εντός έδρας 70-64 επί της Ζιέλονα Γκόρα κι έχοντας ήδη πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Stoiximan.gr Basket League (64-62 την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο), ο Άρης δοκιμάζεται στην Τσεχία απέναντι στη Νίμπουρκ, με στόχο το 2/2 στο Basketball Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να προφυλαχθεί. " Ο Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Τσεχία όπου αύριο (17/10, 19:30, Novasports1, ΕΡΤ-3) αντιμετωπίζει τη CEZ Nymburk, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. H ομάδα μας θα ταξιδέψει αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια θα “πετάξει” με προορισμό την Πράγα. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Nymburk που απέχει 45 χιλιόμετρα από την τσέχικη πρωτεύουσα. Το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο “CEZ Sportovni Centrum” που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα.

Στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Brent Petway προκειμένου να προφυλαχθεί μετά τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο που αισθάνθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή του ΑΡΗ μετέχουν οι εξής παίκτες: Φλιώνης, Vaughn, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Weaver, Benson, Bell", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ