ΑΡΗΣ

Χωρίς κόσμο το Άρης - ΠΑΟΚ!

Χωρίς κόσμο το Άρης - ΠΑΟΚ!
EUROKINISSI

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε ότι ο Άρης τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον αγώνα με το Λαύριο, κάτι που σημαίνει ότι οι "κίτρινοι" θα αγωνιστούν χωρίς φιλάθλους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου) ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη με 80-69 επί του Λαυρίου. Όσα έγιναν ωστόσο από τους οπαδούς του εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, είχαν ως αποτέλεσμα μία βαρύτατη τιμωρία για τους "κίτρινους": Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αλλά και κόντρα στον Προμηθέα για την 20η αγωνιστική!

Οι "κίτρινοι" μάλιστα καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 3.500 ευρώ για τα ίδια επεισόδια, ενώ απαλλάχθηκαν για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ίδιο παιχνίδι.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων "ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ", που διεξήχθη στις 14.02.2018.

2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για επεισόδια των οπαδών της, εντός του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και δεν οδήγησαν στην οριστική διακοπή αγώνα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω αναμέτρησης, αποκλεισμό της έδρας της ομάδας της για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ως άνω αγώνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ