ΑΡΗΣ

Χωρίς απουσίες στην Πολωνία ο Άρης

Χωρίς απουσίες στην Πολωνία ο Άρης
EUROKINISSI

Ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Ζιέλονα Γκόρα (12/12, 19:30) με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Άρης, καλείται να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών, και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Πολωνία απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα (12/12, 19:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr).

Οι "κίτρινοι" είναι στο 3-4 στον τέταρτο όμιλο, οι αντίπαλοι τους στο 2-5, επομένως το ματς είναι καθοριστικής σημασίας. Το πρωί της Δευτέρας (11/12), ο Άρης προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Έτοιμος είναι και ο Κάιλ Γουέιβερ, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Γουέιβερ, Μπένσον, Μπέλ.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα (16:15) για το Βερολίνο, με ενδιάμεση στάση το Βελιγράδι. Από τη γερμανική πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στον τελικό προορισμό της, που είναι η πολωνική πόλη, Ζιέλονα Γκόρα. Ο Άρης θα προπονηθεί αύριο (12/12)στο γήπεδο "Centrum Rekreacyjno-Sportowe Zielona Gora", γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ