ΑΡΗΣ

Χρηστίδης: "Όνειρό μου να επιστρέψει ο Άρης στον θρόνο του"

Χρηστίδης: "Όνειρό μου να επιστρέψει ο Άρης στον θρόνο του"

Ο Άρης ενισχύθηκε με τον Βασίλη Χρηστίδη, ποντάροντας στο ταλέντο του νεαρού φόργουορντ-σέντερ. Όνειρο του παίκτη να επιστρέψει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή της Ελλάδας.

Ο Βασίλης Χρηστίδης αποτελεί το 11ο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και δεν κρύβει τη χαρά και τη συγκίνησή του για το άλμα που πραγματοποιεί στην καριέρα του. Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του Άρη, στο arisbc.gr.

«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από μικρός ήθελα να παίξω στον ΑΡΗ. Η ευχή αυτή πραγματοποιήθηκε και είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ευγνώμων γι’ αυτό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δηλώνει ο Χρηστίδης.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Άρη;

«Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι μ’ αυτούς της ομάδας. Θέλω να δω τον ΑΡΗ να ξανανεβαίνει στο θρόνο του. Το βασικό συστατικό είναι η σκληρή δουλειά, από εκεί ξεκινούν όλα. Επιθυμία μου είναι να καθιερωθώ στον ΑΡΗ και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Φέτος θα αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά στον Μαντουλίδη και θέλω να δουλέψω σκληρά για να είμαι έτοιμος το καλοκαίρι του 2016, όταν θα φορέσω και επίσημα τη φανέλα του ΑΡΗ».

Τον τελευταίο καιρό ζεις από μέσα τον Άρη. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου;

«Τα πάντα είναι διαφορετικά σε σχέση με όσα έχω ζήσει ως τώρα. Όλα κινούνται σε άκρως; Επαγγελματικά πλαίσια, η ομάδα είναι στελεχωμένη από έμπειρους ανθρώπους που έχουν ζήσει πολλά στο χώρο του μπάσκετ. Εγώ προσπαθώ να τους ακολουθήσω και να τους μιμηθώ».

Χρηστίδης: "Όνειρό μου να επιστρέψει ο Άρης στον θρόνο του"

Πόσο σε βοήθησε η συμμετοχή σου στις Εθνικές Ομάδες;

«Πολύ. Έζησα εμπειρίες που θα είμαι χρήσιμες στην καριέρα μου και είναι πολύ καλό που αυτό συνδυάστηκε και με την καλή πορεία των ομάδων, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της κορυφής στο Ευρωμπάσκετ U18. Η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα αποτελεί κίνητρο για περισσότερη δουλειά και είναι μία μικρή ανταμοιβή των κόπων μου».

Πώς βλέπεις τον Άρη αγωνιστικά για την ερχόμενη σεζόν;

«Είμαστε ακόμα στην αρχή. Η ομάδα χτίζεται μέρα με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα και προχωράμε βήμα βήμα. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω σε μία καλή πορεία. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν εκπληκτικός».

Θα σε βοηθήσει η φετινή σεζόν στον Μαντουλίδη;

«Ναι, σαφώς. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Μαντουλίδη. Φέτος θα κλείσει μία συνεργασία 10 χρόνων με την ομάδα και την ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε σε όλα τα επίπεδα, στο σχολείο, στην προπόνηση, στους αγώνες… Ευχαριστώ και όλους τους προπονητές που δούλεψαν μαζί μου».

Χρηστίδης: "Όνειρό μου να επιστρέψει ο Άρης στον θρόνο του"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ