ΑΡΗΣ

Χειρουργήθηκε ο Ουότερς

Χειρουργήθηκε ο Ουότερς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντόμινικ Ουότερς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την ΑΕΚ (28/5), με αποτέλεσμα να υποβληθεί τη Δευτέρα (30/5) σε χειρουργική επέμβαση. Ξεκινά άμεσα θεραπείες.

Στο φινάλε της χρονιάς, ο Ντόμινικ Ουότερς στάθηκε κάτι παραπάνω από άτυχος. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ του Άρη αποχώρησε τραυματίας στο 32'40'' της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, το Σάββατο (28/5), με αποτέλεσμα να δει το υπόλοιπο παιχνίδι από τον πάγκο. Το χειρότερο για εκείνον όμως είναι πως ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός που αναγκάστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (30/5) το πρωί, ο 29χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου για την αποκατάσταση του προβλήματος στο γόνατο (ρήξη μηνίσκου). Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες στις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες. Το... θετικό για τον ίδιο πάντως (μέσα σε όλα) είναι πως ο τραυματισμός δεν πρόκειται να του κοστίσει σημαντικά σε ο,τι αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού σύμφωνα με τις ενδείξεις θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει προετοιμασία από τον Αύγουστο κι έπειτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ