ΑΡΗΣ

Χαρίσης: "Το άγχος στον ΠΑΟΚ"

Χαρίσης: "Το άγχος στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαρίσης φρόντισε για ακόμη ένα παιχνίδι του Άρη να αποδείξει ότι είχε θέση και με το παραπάνω στο φετινό ρόστερ συμβάλλοντας στο 1-1 στην σειρά με τον ΠΑΟΚ στην σειρά των μικρών τελικών των playoffs και όπως υποστήριξε τα λάθη αποτελούν κριτήριο.

Για ακόμη ένα παιχνίδι του Άρη ο Κώστας Χαρίσης φρόντισε να αποδείξει ότι είχε θέση και με το παραπάνω στο φετινό ρόστερ συμβάλλοντας στο 1-1 στην σειρά με τον ΠΑΟΚ στην σειρά των μικρών τελικών των playoffs και όπως υποστήριξε τα λάθη αποτελούν κριτήριο.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του χθεσινού παιχνιδιού στο "Nick Galis Hall" τόνισε πως του λείπει περισσότερο ο Ότζο Αντεγκμπόγιε από τον Ντρου Νέιμικ.

Πολύ απλά γιατί ο τεχνικός του Άρη βλέπει τον 36χρονο σέντερ να καλύπτει και με το παραπάνω το κενό του Αμερικανού σέντερ, μαζί και με τον Βασίλη Σίμτσακ, την ίδια ώρα που θα ήθελε να έχει μία ακόμη λύση στην περιφέρειά του.

" Όπως και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στην Πυλαία υπήρξαν σημεία που πιστέψαμε πως το αποτέλεσμα έχει κριθεί και χαλαρώσαμε ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό", τόνισε αρχικά ο Χαρίσης που στη συνέχεια στάθηκε και στον παράγοντα κούραση.

" Είναι το τέλος της σεζόν και όπως είναι λογικό ο παράγοντας κούραση παίζει τον ρόλο του. Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουμε ψυχικά αποθέματα και αυτά βγαίνουν όταν νιώθουμε κουρασμένοι".

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον ΠΑΟΚ της σειράς των μικρών τελικών των playoffs το Σάββατο στο PAOK Sports Arena δήλωσε: " Είναι μία σειρά που και οι δύο ομάδες είναι πολύ διαβασμένες και στο τέλος επικρατεί αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη και ανταποκρίνεται στις λεπτομέρειες. Το άγχος περνάει στην πλευρά του ΠΑΟΚ πλέον, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ