ΑΡΗΣ

Χάγκινς: "Σας ευχαριστώ, μην το βάλετε κάτω"

Χάγκινς: "Σας ευχαριστώ, μην το βάλετε κάτω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη, Τζαμέλ Χάγκινς, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και τονίζει σε όλους να μην το βάλουν κάτω ενόψει της συνέχειας.

Ο Τζαμέλ Χάγκινς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του πόδι στο ματς στην Κηφισιά και ο άτυχος Αμερικανός σέντερ του Άρη, όπως όλα δείχνουν, το πιθανότερο είναι πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο intragram με μήνυμα του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη, αλλά και να επισημάνει σε όλους στην ομάδα του Άρη πως δεν θα πρέπει να το βάλουν κάτω: "Τι να πω; Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους του Άρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη. Όχι μόνο για το τώρα που τραυματίστηκα, αλλά και για την γενική σας συμπαράσταση σε όλη την σεζόν. Προσωπικά νιώθω πως είστε οι καλύτεροι και είμαι ευγνώμων για αυτό, όπως και η ομάδα. Μην το βάλετε κάτω λόγω αυτής της εξέλιξης, παραμένω Άρης και έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε. Θα τελειώσουμε δυνατά με ή χωρίς εμένα. Αν δεν καταφέρω να επιστρέψω, και πάλι σας ευχαριστώ, εκτιμώ την συμπαράσταση σας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ