ΑΡΗΣ

Χάγκινς: "Φοβήθηκα μην πέσει πάνω μου"

Χάγκινς: "Φοβήθηκα μην πέσει πάνω μου"
Χάγκινς INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Χάγκινς ήταν το πρόσωπο της πρόκρισης του Άρη επί της ΑΕΚ στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στη Nick Galis Hall και με τους 17 πόντους αλλά και με το γκρέμισμα της μπασκέτας.

Το γκρέμισμα της μπασκέτας από τον Τζαμέλ Χάγκινς στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall ήταν επόμενο να στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Κάτι όμως που φρόντισε να κάνει μέχρι το άκουσμα της κόρνας της λήξης.

Ο Αμερικανός σέντερ φρόντισε να παραμείνει "ζεστός" παρά το ότι χρειάστηκε να περιμένει μαζί με όλους τους υπόλοιπους και μία ώρα μετά την βλάβη που προκάλεσε και στο τέλος να υπογράψει την πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Χάγκινς μετά τη λήξη δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα που είχε ζήσει στην κατάμεστη Nick Galis Hall, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε μεταξύ άλλων και στην σημασία της νίκης εν όψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Εκεί όπου ο Άρης την Κυριακή (11/10) θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και την πρόκριση. Ήταν μία σκληρή μάχη απέναντι στην ΑΕΚ. Είχαμε ως στόχο την πρόκριση. Το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό", τόνισε ο Χάγκινς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στη συνέχεια στη δική του εμφάνιση και την κατεδάφιση της μπασκέτας μετά την ασίστ του Ντομινίκ Γουότερς. "Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν έχω παίξει ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Ενθουσιάστηκα και είμαι χαρούμενος που η δική μου εμφάνιση, συνοδεύτηκε με μία πρόκριση. Όσον αφορά την μπασκέτα, φοβήθηκα λίγο μην πέσει πάνω μου, αλλά τέλος καλό, όλα καλά". Κι όσο για το αν έχει σπάσει ξανά μπασκέτα απάντησε χαμογελώντας: " Όχι. Δεν μου έχει συμβεί ξανά. Ήταν η πρώτη φορά".

Για το κατά πόσο θα παίξει ρόλο αυτή η νίκη πρόκριση επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εν όψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: "Θα μας δώσει ώθηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνομε την καλύτερη δυνατή πορεία".

Κι όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όταν θα έρθει η ώρα της κλήρωσης είπε: "Δεν ξέρω με ποιον θα αγωνιστούμε, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο. Οι προπονητές μας θα μας προετοιμάσουν καλά και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των ημιτελικών".

Ζάρας: "Στο τέλος δείξαμε καρδιά"

Χάγκινς: "Φοβήθηκα μην πέσει πάνω μου"
Ζάρας 580 INTIME SPORTS

"Στο τέλος μέτρησε η καρδιά που δείξαμε. Κερδίσαμε τις μονομαχίες, εξασφαλίσαμε τα κρίσιμα ριμπάουντ και παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά", τόνισε ο γκαρντ του Άρη Θόδωρος Ζάρας εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για το παιχνίδι τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αρκετά καλα, παρόλα αυτά η νίκη είναι αυτό που μετράει. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να κερδίζει ακόμα κι αν δεν παίζει καλά". Κι όσο για το κατά πόσο επηρέασε η διακοπή παραδέχθηκε: "Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, το σώμα και το μυαλό μας ίσως ξέφυγε αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα επανήλθαμε στα επίπεδα συγκέντρωσης που έπρεπε".

Ακόμη για το κατά πόσο αυτή η νίκη θα βοηθήσει στη συνέχεια είπε: "Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε, η ομάδα δένεται από τις νίκες και πλέον θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ