ΑΡΗΣ

Βον: "Θρύλος ο Γιαννάκης"

Βον: "Θρύλος ο Γιαννάκης"

Ο νέος ξένος του Άρη, Κουάμε Βον, ήρθε στην Ελλάδα, φροντίζοντας στις πρώτες δηλώσεις του να αποθεώσει τον προπονητή του, Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά

Ο Κουάμε Βον έφτασε στην Ελλάδα για χάρη του Άρη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Και η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένος.

"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ, με έναν σπουδαίο προπονητή και με υπέροχους φιλάθλους και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός, για να δηλώσει στην συνέχεια τα εξής:

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες και γιατί επέλεξε τον Άρη:" Γνωρίζω πως ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και έχει έναν θρύλο στον πάγκο της, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Γενικότερα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε ένα ιστορικό κλαμπ και αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που ήρθα στον Άρη".

Για για το αν έχει μιλήσει με τον κόουτς Γιαννάκη: "Δεν έχουμε συνομιλήσει ακόμα, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει".

Για τον ρόλο που του αρέσει να έχει μέσα στο παρκέ:" Προτιμώ να αγωνίζομαι ως ποιντ γκαρντ. Θέλω κυρίως να δημιουργώ για την ομάδα μου και σε δεύτερο χρόνο να σκοράρω όσο χρειάζεται η ομάδα. Μπορώ να αγωνιστώ και στον άσσο και στο δύο".

Για το τι θα προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα: "Θέλω να περάσω την νοοτροπία του νικητή. Μου αρέσει να κερδίζω, να παίζω στο πικ εν ρολ. Δεν μπορώ να περιγράψω τα χαρακτηριστικά μου μέσα στο γήπεδο, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί".

Για το αν αισθάνεται ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει μεγάλα σουστ στο τέλος των αγώνων:" Σίγουρα, αισθάνομαι παίκτης της τελευταίας στιγμής και μπορώ να το κάνω μέσα στο παρκέ. όποτε χρειαστεί, θέλω να πάρω αυτό το σουτ".

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τους συμπαίκτες του:" Γνωρίζω όλους τους παίκτες της ομάδας σαν ονόματα, αλλά δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά".

Παρακάτω παρατίθεται και το VIDEO που δημοσίευσε ο Άρης στο κανάλι του στο youtube από την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ, παρέα με τις πρώτες του δηλώσεις:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ