ΑΡΗΣ

Βεζένκοφ: "Υπάρχει περίπτωση να παραμείνω"

Βεζένκοφ: "Υπάρχει περίπτωση να παραμείνω"

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δικαιολόγησε την απόφασή του να αποσυρθεί από το Draft ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη, αποκαλύπτοντας τη σχετική προϋπόθεση.

Ο Άρης δεν κατάφερε να στείλει τη σειρά των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ σε πέμπτο ματς. Ηττήθηκε με 76-77 στο "Nick Galis Hall" και τερμάτισε τέταρτος στο πρωτάθλημα της Basket League. Πλέον το ενδιαφέρον έχει να κάνει σχετικά με το μέλλον του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Ο αρχηγός και ηγέτης του Άρη μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την απόφασή του να αποσυρθεί από το Draft ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στους "κίτρινους".

"Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παλέ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση του Άρη και τον μάνατζερ μου και θα αποφασίσω στη συνέχεια. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε... Η απόφαση να αποσυρθώ από το Draft ήταν προσωπική μου επιλογή. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα του χρόνου. Από κει και πέρα, σίγουρα υπάρχει περίπτωση να παραμείνω στον Άρη! Πρώτα θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, να δούμε τι θα γίνει με το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και μετά θα δούμε".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επισήμανε: "Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η σεζόν είναι επιτυχημένη. Κάναμε πολλές υπερβάσεις και για αυτό λέω πως η σεζόν είναι επιτυχημένη. Σήμερα (17/6) άλλοι παράγοντες δεν μας άφησαν να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση και καλύτερα που οι φίλαθλοί μας δεν ήταν εδώ για να μην τιμωρηθούμε κι άλλο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ