ΑΡΗΣ

Βεζένκοφ: "Τον πρώτο λόγο ο Άρης"

Βεζένκοφ: "Τον πρώτο λόγο ο Άρης"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ παραδέχτηκε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για το ΝΒΑ, μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον κόσμο των "κίτρινων" και τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τον φετινό Άρη και, συγχρόνως, ο βασικός λόγος που οι "κίτρινοι" έφτασαν ως τα ημιτελικά της Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Ο ηγέτης των "κίτρινων" μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες, την έλευση του Νίκου Λάσκαρη και το μέλλον του.

Κατ' αρχάς, ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στους προημιτελικούς με την ΑΕΚ: "Τα δώσαμε όλα, είχαμε μεγάλη ψυχή, ειδικά στο τρίτο παιχνίδι. Το παλεύαμε εδώ και τρία χρόνια να μπούμε στην τετράδα και φέτος το καταφέραμε και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Εν συνεχεία μίλησε για τα ματς με τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το Game 1 την προσεχή Τετάρτη (27/05, 18:30) στο ΣΕΦ: "Είναι δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα που πριν λίγες ημέρες έπαιζε στον τελικό της Euroleague. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και γιατί όχι να κερδίσουμε και ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Είτε παίξουμε στον μεγάλο τελικό είτε στον μικρό πρέπει να είμαστε αυτοί που ήμασταν σε όλη τη χρονιά και να πάρουμε την πιο ψηλή θέση που μπορούμε". Παράλληλα ο Βεζένκοφ μίλησε για τη σχέση του με τον κόσμο του Άρη: "Σίγουρα η σχέση είναι ιδιαίτερη με τον κόσμο. Με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ. Με την πρόκριση του δώσαμε μεγάλη χαρά, αλλά πρέπει να πω πως κι εμείς χαρήκαμε πάρα πολύ. Όλο το επιτελείο της ομάδας, αυτό των 20-25 ατόμων, χαρήκαμε όσο και ο κόσμος".

Ολοκληρώνοντας, ρωτήθηκε για το μέλλον του δίνοντας προτεραιότητα στους "κίτρινους": "Ξέρω κι εγώ ο ίδιος ότι δεν είμαι έτοιμος για το ΝΒΑ. Ωστόσο αν υπάρξει ομάδα που θέλει να διαλέξει στο draft θα συζητήσω μαζί της. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Πρώτο λόγο έχει η Ευρώπη, αλλά πιο πολύ ο Άρης. Ο Άρης είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγω να ξέρετε, θα είναι πολύ δύσκολο. Θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, τον κύριο Αρβανίτη και θα αποφασίσουμε πιο είναι το καλύτερο και για μένα και για τον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ