ΑΡΗΣ

Βεζένκοφ: "Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό"

Βεζένκοφ: "Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό"

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ βρίσκεται στη Βουλγαρία και μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας για το μέλλον του. Τι είπε για τον Άρη, την Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Με το τέλος της διαδρομής που έκανε φέτος ο Άρης, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ πήγε στη Βουλγαρία, για να περάσει εκεί το πρώτο μέρος των διακοπτών του. Για την ακρίβεια, αυτό που ήθελε ήταν να "καθαρίσει" το μυαλό του, πριν αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η ιστοσελίδα focus-sport.net φιλοξένησε συνέντευξη του, στην οποία ο 19χρονος εξήγησε ότι " ξέρω πως ο Άρης κάνει ό,τι μπορεί, για να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Στο μυαλό μου, ο Άρης αξίζει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, πλέον όμως υπάρχουν και οι συνθήκες για να το κάνει".

Βεζένκοφ: "Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό"

Στην ερώτηση "τι γεύση σου άφησε η τελευταία σεζόν;" είπε πως " παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στη μάχη για την τρίτη θέση, θεωρώ ότι κάναμε πολλή καλή πορεία και κερδίσαμε το σεβασμό όλων. Επιτύχαμε μικρά θαύματα. Κάναμε καλή δουλειά και πανηγυρίσαμε τεράστιες νίκες επί των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, στα playoffs. Ουδείς περίμενε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου πως θα φτάσουμε εκεί που φτάσαμε". Η πιο δύσκολη φάση της σεζόν ήταν " οι τρεις διαδοχικές ήττες από τον Κόροιβο, τον πανιώνιο και τον Κολοσσό. Αν χάναμε και από την ΑΕΚ, η χρονιά θα ήταν τελείως διαφορετική. Ενδεχομένως να έφευγε ο κόουτς. Σίγουρα θα άλλαζαν πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρίφτη, που ήταν και ο λόγος που επέτρεψε στον Άρη να αποδείξει πως είναι ικανός για μεγάλα πράγματα".

Αποσύρθηκε από το ΝΒΑ draft " γιατί δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο. Για αυτό και αποφάσισα να δοκιμάσω του χρόνου. Σίγουρα το ΝΒΑ είναι ο στόχος μου". Όσο για τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, είπε πως " ναι, αυτό είναι αλήθεια. Η Μπαρτσελόνα, ομάδα εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη, με μεγάλη ιστορία με θέλει και νιώθω τιμή. Η απόφαση όμως, που θα πάρω είναι σημαντική για το μέλλον μου και πρέπει να σκεφτώ όλες τις παραμέτρους".

Ο Παναθηναϊκός είχε να πει κάτι; " Προς το παρόν, έχω μια προσφορά από αυτήν την ομάδα", αλλά όχι πρόταση.

Από τον Ολυμπιακό; " Δεν έχω κάτι επίσημο". Το Sport24.gr σας είχε γράψει πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών . Οι πληροφορίες θέλουν και τη Βαλένθια να του έχει καταθέσει πρόταση.

Μίλησε με τον νέο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη " στο τηλέφωνο, αλλά τώρα θα χρειαστεί να μιλήσω με τον εκπρόσωπο μου". Τέλος, σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι πρέπει να πάει σε ομάδα Euroleague, για να έχει καλύτερες πιθανότητες στο ΝΒΑ, εξήγησε πως " ξέρω τι θέλω, ποιοι είναι οι στόχοι μου και πώς θα τους υλοποιήσω. Πολλά δεν θα εξαρτηθούν μόνο από εμένα, αλλά από τις ομάδες. Οπότε, πρέπει να περιμένουμε. Δεν έχω τις απαντήσεις σε όλα. Έχω ανοιχτές πόρτες μπροστά μου και ένα πλάνο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ