ΑΡΗΣ

Τζένκινς: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Άρη"

Τζένκινς: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Άρη"

Ο Μάικλ Τζένκινς έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη φορώντας ένα κασκόλ της νέας ομάδας του στον λαιμό και εξήγησε ότι θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των "κίτρινων" προς το πρόσωπό του.

Λίγες ώρες μετά τον Ουίλ Κάμινγκς , ο Μάικλ Τζένκινς έφτασε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη, φορώντας ένα κασκόλ της νέας ομάδας του στον λαιμό.

"Αρχικά, είμαι χαρούμενος που έφτασα στη Θεσσαλονίκη, μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, έχω μάθει και ακούσει πολλά για τον Άρη" δήλωσε ο Τζένκινς στο arisbc.gr.

Εν συνεχεία μίλησε:

Για το γεγονός ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη: "Μου τηλεφώνησε ο κόουτς Πρίφτης και το συζητήσαμε. Το ίδιο έκανα και με τον ατζέντη μου και μου είπε πόσο καλό είναι να έρθω στον Άρη και πόσο με ήθελαν εδώ. Πάντα θέλεις να νιώθεις επιθυμητός. Η ομάδα πάντα παίρνει ένα ρίσκο υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια και εγώ θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της".

Για το τι γνωρίζει για τον Άρη: "Παρακολούθησα τηλεοπτικά τον Άρη πέρυσι στην Τουρκία, όταν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπάνβιτ και την Τραμπζονσπόρ. Είδα ότι είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια. Έχω και κάποιους φίλους που έπαιξαν εδώ, όπως ο Τζέρεμι Χαντ, αλλά και μερικούς που ήταν αντίπαλοι του Άρη. Μου είπαν ότι ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός. Από τη στιγμή που υπέγραψα, ο κόσμος με καλωσόριζε συνεχώς μέσω των social media και αυτό ήταν εκπληκτικό".

Τζένκινς: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Άρη"

Για το αν η παρουσία του συμπαίκτη του στην Τουρκ Τέλεκομ, Έρικ Μπάκνερ, θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του: "Σίγουρα. Είναι καλό να βλέπεις γνωστά πρόσωπα και σημαντικό να αγωνίζεσαι με παίκτες που έχεις ξαναπαίξει μαζί, γιατί η «χημεία» είναι δεδομένη. Ο Έρικ είναι και πολύ καλό παιδί, ένας πολύ καλός άνθρωπος για να κάνεις παρέα και είμαι χαρούμενος που υπέγραψε κι αυτός στον Άρη".

Για το αγωνιστικό προφίλ του ίδιου: "Είμαι ομαδικός παίκτης, μπορώ να παίξω σκληρή άμυνα, να σκοράρω και να πασάρω. Θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου έναν all around παίκτη. Θα κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα και αυτή η λογική είναι που με έχει φτάσει στο σημείο που βρίσκομαι".

Για το γεγονός ότι ήρθε με ένα κασκόλ του Άρη στον λαιμό: "Χαίρομαι που θα το αγαπήσει αυτό ο κόσμος. Ο Άρης είναι η νέα ομάδα μου και θέλω να την υποστηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ. Είτε φορώντας τη στολή της, είτε ένα κασκόλ της".

Εν τω μεταξύ ο Τζένκινς επισκέφθηκε το Μουσείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου, ενώ παρακολούθησε και μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα ο Κάμινγκς, ο οποίος αφίχθη λίγες ώρες νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης (18/08) προπονήθηκε κανονικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ