ΑΡΗΣ

Τυπικό το ΟΚ της ΕΕΑ σε Λάσκαρη

Τυπικό το ΟΚ της ΕΕΑ σε Λάσκαρη
INTIME SPORTS

Ο φάκελος του Νίκου Λασκαρη που κατατέθηκε στην ΕΕΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα και απομένει να δοθεί η έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών. Κοντά σε συμφωνία με τους Γουότερς, Μακ Νιλ, Τσούπκοβιτς και Μπούνιτς.

Το τυπικό μέρος της έγκρισης της μεταβίβασης των μετοχών στον Νίκο Λάσκαρη απομένει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά από την σημερινή (28/7) εξέταση του φακέλου.

Στη σημερινή εξέταση ο φάκελος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την τελική έγκριση για την μεταβίβαση των μετοχών να δίνεται αφού πρώτα δοθούν τα επιπλέον έγγραφα το επόμενο διάστημα.

Έγγραφα που θα αφορούν την μεταβίβαση των μετοχών που είχε προηγηθεί τον περασμένο Μάρτιο από τον παλιό πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, προς τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου της Θωμά Νικολό και Στάθη Ρούσο.

Συγκεκριμένα ο Τζεβελέκης είχε μεταβιβάσει το 25% των μετοχών που είχε στην κατοχή του στα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου χωρίς να ενημερωθεί η Επιτροπή. Πλέον μετά τα συμπληρωματικά έγγραφα και αφού εγκριθεί η πρώτη χρονικά μεταβίβαση και ακολουθήσει η επικύρωση της Επιτροπής για την αγορά του 90% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης από τον Νίκο Λάσκαρη.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Ντομινίκ Γουότερς, Τζερέλ Μακ Νιλ, Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Ντούσκο Μπούνιτς όπως παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπακυριάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yellow Radio 92.8.

"Είναι οι επιλογές του προπονητή και εμείς σαν διοίκηση κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους φέρουμε στον Άρη. Και οι τέσσερις είναι κοντά σε συμφωνία και είτε περιμένουμε να μας στείλουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιό τους, είτε πρέπει να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές".

Κι όσο για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ είπε: "Υπάρχουν δύο θέσεις ξένων ελεύθερες για παίκτες που θα αποκτηθούν στις θέσεις «4» και «5». Γι΄ αυτά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο ακόμη".

Για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων επισήμανε: "Θέλουμε η ομάδα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της το γρηγορότερο δυνατόν. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στα τέλη Αυγούστου, οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε τελειώσει τις μεταγραφικές κινήσεις".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ