ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Στόχος είναι να δεθεί η ομάδα στο παρκέ"

Ο Αρης ξεκίνησε νικηφόρα τα φιλικά προετοιμασίας του επικρατώντας της Λουκόιλ Ακαντέμικ, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να είναι από τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη που ξεχώρισαν.

Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε στο www.arisbc.gr για τις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό της ομάδας του, αλλά και από την πορεία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στο Πράβετς.

"Αυτό το φιλικό μας έδωσε τη δυνατότητα να «ξεφύγουμε» κάπως από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς μας, οπότε είναι εύλογο ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Στη φάση που βρισκόμαστε, το βάρος έχει πέσει στο μοντάρισμα και στην προσαρμογή στα «θέλω» του κόουτς και των συνεργατών του", τόνισε.

Συνεχίζοντας ο Τσαϊρέλης ανέφερε: "Από τέτοιους αγώνες βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, κυρίως το πώς εφαρμόζει η ομάδα για πρώτη φορά σε συνθήκες παιχνιδιού αυτά που γίνονται στις προπονήσεις. Σ’ αυτά τα ματς βλέπεις τις αδυναμίες σου και δουλεύεις πάνω σ’ αυτές. Σίγουρα στα φιλικά που ακολουθούν θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και κάποιες ελλείψεις".

Όσο για την 10ήμερη παραμονή της ομάδας στο Πράβετς, ο φόργουορντ του Αρη σχολίασε: "Πιστεύω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά στο Πράβετς. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο στόχος είναι να δεθεί η ομάδα στο παρκέ, αλλά και εξωαγωνιστικά. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά και στα δύο κομμάτια. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά πέρα από καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες και νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να χτίσουμε κάτι πολύ καλό στην πορεία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ