ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα"

Τσαϊρέλης: "Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και στις δηλώσεις του τόνισε πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε τις συνθήκες που έψαχνε για να παίξει μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ο Άρης... άρπαξε την ευκαιρία, κάνοντας δικό του τον 28χρονο πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" (2007-2008, 2010-2012).

Σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη, σε μία ομάδα που θα έχει και πάλι για συμπαίκτη του τον Βασίλη Καββαδά, λέγοντας τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, όχι μόνο γιατί στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στον Αρη, αλλά και γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια αρκετούς από τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα όσους βρίσκονται στην ομάδα. Στον Αρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω πως θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

Ακολούθως, ο Μιχάλης Τσαίρέλης, τόνισε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να έχει ο Άρης έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Ο κόσμος του Αρη είναι ξεχωριστός. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν μέχρι τώρα, γιατί η ώθηση που της δίνουν ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι τεράστια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ