ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Με σοβαρότητα για την πρόκριση"

Τσαϊρέλης: "Με σοβαρότητα για την πρόκριση"

Ο Άρης την Τετάρτη (5/10, 20:30) αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη την Κύμη, για το Κύπελλο και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί με σοβαρότητα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Έτοιμος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν είναι ο Άρης, ο οποίος αύριο Τετάρτη (05/10, 20:30, NovaSports2 HD) υποδέχεται στο "Nick Galis Hall" την Κύμη Seajets, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει πλήρης τους νεοφώτιστους.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για τον αυριανό αγώνα, επισήμανε: "Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως είναι πέρα για πέρα απαραίτητο να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην Κύμη. Ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπου οι ομάδες ουσιαστικά ακόμα μοντάρονται, η επαγρύπνηση είναι ακόμα πιο αναγκαία. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς και θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου".

Αναφορικά με την Κύμη, ο 28χρονος φόργουορντ σχολίασε: "Η Κύμη, αν και νεοφώτιστη, είναι μία καλή ομάδα, η οποία διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Το γεγονός ότι έφτασε ως τους «8» του Κυπέλλου λέει πολλά. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας από το ξεκίνημα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Η καλή άμυνα είναι η βάση μας, ενώ ο έλεγχος των ριμπάουντ και η ευστοχία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης".

Κλείνοντας, ο Τσαϊρέλης έκανε το δικό του κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Άρη: "Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, περιμένουμε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall». Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να ξεκινήσουμε τη σεζόν νικηφόρα και να πάρουμε ώθηση για την έναρξη του πρωταθλήματος και του Champions League".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ