ΑΡΗΣ

Τσαγκρώνης: "Δεν έχει βγει κανένα δελτίο"

Τσαγκρώνης: "Δεν έχει βγει κανένα δελτίο"
INTIME SPORTS

Το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση με την έκδοση των δελτίων των τριών Αμερικανών του Άρη (Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον) έδωσε ο Τάκης Τσαγκρώνης στο Sport24.gr: "Δεν έχει βγει κανένα δελτίο".

Οριστικά χωρίς τους Αμερικανούς Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον θα αγωνιστεί στις 17:00 ο Άρης στο κλειστό του Ζωγράφου στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ήταν κατηγορηματικός στο Sport24.gr για το πώς έχει η κατάσταση των τριών Αμερικανών του Άρη.

" Δεν έχει βγει κανένα δελτίο για τους τρεις Αμερικανούς του Άρη. Το μόνο δελτίο που έχει βγει είναι αυτό του ξένου παίκτη που αγωνιζόταν πέρσι στην Καβάλα", εννοώντας τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Η δυνατότητα έκδοσης δελτίου στον Βόσνιο γκαρντ είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν απαιτούνταν letter of clearance για τον λόγο ότι ο Πάσαλιτς πέρσι αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον λόγο εξάλλου αυτό και ο Άρης δεν μπόρεσε να προχωρήσει παρά την επιθυμία του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την απόκτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη αλλά και του Νέστορα Κόμματου που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχανε βρεθεί στο πρωτάθλημα της Α2 Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στις Μπρίντιζι και Σαν Άντιμο.

Ο κ. Τσαγκρώνης δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί και για το τι μέλλει γενέσθαι με την έκδοση των δελτίων των τριών Αμερικανών του Άρη λέγοντας χωρίς δεύτερη σκέψη: " Όταν σαν ΕΟΚ θα έχουμε την σχετική ενημέρωση από την FIBA", κάτι που φανερώνει ότι η ποινή της απαγόρευσης των μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ΚΑΕ Άρης δεν έχει αρθεί.

Κι ενώ οι Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον θα βρεθούνε στο κλειστό του Ζωγράφου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό το ερώτημα είναι το γιατί προέκυπτε η σιγουριά όλες αυτές τις τελευταίες μέρες στο Αλεξάνδρειο ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την συμμετοχή τους.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ωστόσο φρόντισε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στην χθεσινή του τοποθέτηση για το σημερινό παιχνίδι για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος λέγοντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Δεν είμαι ακόμη σε θέση να γνωρίζω αν θα αγωνιστούμε πλήρεις, αλλά όσοι κι αν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε, θα αγωνιστούμε για τη νίκη".

Όπως και ότι δεν είναι τυχαίο πως χθες κανείς από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα με την συνάντηση με τον Γάιο Σκορδίλη να συνεχίζει να εκκρεμεί. Κι αφού δεν έγινε το Σαββατοκύριακο στην Σόφια κατά την εκεί παρουσία του με την αποστολή του Παναθηναϊκού απομένει να φανεί αν θα γίνει τελικά αύριο στο περιθώριο της κλήρωσης του ΕΣΑΚΕ.

Το γεγονός πάντως της μη συμμετοχής των Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Αλεξανδρής να έχει στην αποστολή του τους Σαρικόπουλο και Βεζένκοφ που προέρχονται από τραυματισμό ενώ το πρωί κλήθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα και ο Σπύρος Μούρτος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ