ΑΡΗΣ

Τρέχει για το άρθρο 99

Τρέχει για το άρθρο 99

Σε ρυθμούς της αίτησης υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 κινούνται στο Αλεξάνδρειο θέλοντας να την υποβάλουν ακόμη και μέχρι το τέλος του 2012.

Στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης δείχνει να έχει ωριμάσει περί της υπαγωγής στο άρθρο 99 και δείχνουνε αποφασισμένοι να την υποβάλουν ακόμη και μέχρι το τέλος του 2012.

Κι αν η μέρα υποβολής της αίτησης είναι το λιγότερο αυτό που θα έχει σημασία στην συνέχεια είναι αυτή να γίνει αποδεκτή.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο Αλεξάνδρειο ειδικά τις τελευταίες μέρες έχουνε κορυφωθεί οι συναντήσεις με επικεφαλή τον πρόεδρο της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, εν γνώσει και των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Παρόντος και των νομικών που χειρίζονται την υπόθεση της αίτησης υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Μεταξύ αυτών είναι ο νομικός του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γρόλλιος, και του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης και εκ των μεγαλομετόχων της Θανάση Τζεβελέκη, Γιώργος Ψάλλας.

Χωρίς να είναι τυχαία η παρουσία κανενός εκ των δύο. Ο πρώτος εξάλλου έχει χειριστεί ουσιαστικά όλες τις νομικές υποθέσεις της ΚΑΕ Άρης από το καλοκαίρι και μετά όταν και ανέλαβε η νυν διοίκηση Πρωτοδικείου με πρόεδρό της τον Λευτέρη Αρβανίτη. Με αποκορύφωμα την πιο δύσκολη υπόθεση από πλευράς οφειλής της ΚΑΕ Άρης προς πρώην παίκτες της που ήταν αυτή του Νίκου Χατζηβρέττα.

Κι όσο για τον δεύτερο; Έχει να κάνει με το ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης – που προ ημερών ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ της δόσης στην εφορία - φέρεται να αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές της υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Το όλο ενδεχόμενο είχε ακουστεί για πρώτη φορά όταν στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης είχανε ξεκινήσει οι διαδικασίες υπαγωγής της στο άρθρο 99. Κάτι όμως που σε πρώτη φάση είχε διαψευστεί αλλά πλέον είναι έτοιμο να λάβει σάρκα και οστά.

Ακόμη και μέσα στις επόμενες μέρες. Μάλιστα στο Αλεξάνδρειο θέλανε η αίτηση να είχε κατατεθεί την περασμένη εβδομάδα αλλά όλα δείχνουνε πως αυτό θα συμβεί αυτήν. Πριν δηλαδή το τέλος του 2012.

Με στόχο της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης με την υπαγωγή της στο άρθρο 99 να πετύχει «κούρεμα» οφειλών που είχανε δημιουργηθεί μέχρι και την ημέρα που ανέλαβε και αποπληρωμής τους σε βάθος συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Σε ένα ακόμη δείγμα της προσπάθειας που κάνει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε και παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε την οικονομική ανταπόκριση που περίμενε με εξαίρεση όπως φάνηκε εμπράκτως και προ ημερών για μία ακόμη φορά από το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ντίμη Παπαϊωάννου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ