ΑΡΗΣ

"Τρέχει" για Καββαδά και τηλεοπτικά ο Άρης

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο Δ.Σ του Άρης το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/8) αποφασίστηκε να υπάρξουν άμεσα επαφές για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους Βασίλη Καββαδά και Μιχάλη Τσαϊρέλη, αλλά και να ενταθούν οι προσπάθειες για εύρεση τηλεοπτικού συμβολαίου.

Ο Άρης εξακολουθεί να έχει ανοιχτά αρκετά ζητήματα, τα οποία και θέλει να διευθετήσει όσο πιο άμεσα γίνεται. Αυτό και αποφασίστηκε στο χθεσινό (9/8) Δ.Σ της ομάδας, όπου μπήκαν σε προτεραιότητα τα θέματα που υπάρχουν.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, τέθηκε προτεραιότητα στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στα πρόσωπα των Βασίλη Καββαδά (έχει καταθέσει προσφυγή) και Μιχάλη Τσαϊρέλη, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ενώ θα ενταθούν και οι προσπάθειες για εύρεση τηλεοπτικής "στέγης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Σε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και τα μέλη του Δ.Σ., Στάθης Ρούσσος, Θωμάς Νικολός), αποφασίστηκε μεταξύ άλλων:

* Να "τρέξουν" άμεσα οι εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη σεζόν 2017-18.

* Να γίνει άμεσα νέα επαφή με παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όπως ο Βασίλης Καββαδάς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς αυτούς.

* Να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της στελέχωσης του προπονητικού τιμ, αλλά κι αυτό της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ