ΑΡΗΣ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Χάγκινς

Ο Τζαμέλ Χάγκινς τραυματίστηκε στην Κηφισιά στο γόνατο και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Το πρόβλημα είναι οστικό και όχι στον χιαστό.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Κηφισιά - Άρης, στο δεύτερό της δεκάλεπτο ο Αμερικανός σέντερ των "κιτρινόμαυρων", Τζαμέλ Χάγκινς, τραυματίστηκε στο γόνατο , με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και απομένει να φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο πως ο Χάγκινς αναμένεται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου τρεις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι αν γίνει πράξη θα χάσει σίγουρα την ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση το πρόβλημα είναι οστικό στο δεξί του γόνατο και δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός του.

Πλέον στις τάξεις του Άρη τηρούν στάση αναμονής για το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκες ο Χάγκινς. Αυτό που θα δείξει από πότε ο Δημήτρης Πρίφτης θα μπορεί και πάλι να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Για το υπόλοιπο των φετινών playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ