ΑΡΗΣ

Τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Αθηναίου

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αθηναίου τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο β' δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ. Εν αναμονή εξετάσεων για να φανεί το διάστημα απουσίας του από την δράση.

Με 3'16'' για το τέλος της β' περιόδου στο Nick Galis Hall, ο Γιάννης Αθηναίου τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα στη ρακέτα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος γκαρντ του Άρη, που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του μέχρις εκείνο το σημείο, δεν πάτησε καλά στο παρκέ και αμέσως ξάπλωσε δίπλα από το παρκέ, σφαδάζοντας από τους πόνους. Νυν και πρώην συμπαίκτες έσπευσαν στο σημείο, με τον Δημήτρη Αγραβάνη (ήταν εμπλεκόμενος στη φάση) να του ζητάει αμέσως συγγνώμη.

Μέχρις εκείνο το σημείο, είχε 6 πόντους με 1/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα και 1/1 βολή, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 8'56'' συμμετοχής.

Όπως είναι λογικό, δεν επέστρεψε στο παρκέ έκτοτε, με το ιατρικό επιτελεί του Άρη να τοποθετεί αμέσως πάγο στον αριστερό του αστράγαλο. Θα ακολουθήσουν εξετάσεις για να φανεί το διάστημα απουσίας του από την δράση, με τον Άρη να έχει μπροστά του την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόννη (31/10, 19:30) για το Basketball Champions League και εν συνεχεία τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας -ξανά απέναντι στον Ολυμπιακό (5/11, 18:30).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ