ΑΡΗΣ

Τραυματίστηκε στην μέση ο Τέιλορ και χάνει το Λαύριο

Τραυματίστηκε στην μέση ο Τέιλορ και χάνει το Λαύριο

Χωρίς τον Ζερμέιν Τέιλορ θα αγωνιστεί ο Άρης κόντρα στο Λαύριο το Σάββατο (8/4), καθώς ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στην μέση. Σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Άτυχη στάθηκε η ομάδα του Άρη, καθώς ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ των "κιτρινόμαυρων", Ζερμέιν Τέιλορ, τραυματίστηκε στην μέση. Ο παίκτης θα πάει για εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στον Άρη θα αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος του Ζερμέιν Τέιλορ και το κατά πόσο θα μπορούν να υπολογίζουν σε εκείνον.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση, λέγοντας τα εξής: "Δύο στροφές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας μία πολύ καλή ομάδα. Το Λαύριο είχε δώσει από πέρυσι τα διαπιστευτήριά του και η φετινή εξαιρετική πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι. Πρόκειται για μία σκληρή ομάδα με ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα, η οποία είναι πραγματικά δύσκολος αντίπαλος.

Εμείς από την πλευρά μας χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε την 4η θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs. Κόντρα στα συνεχόμενα προβλήματα απουσιών που προκύπτουν, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με προσήλωση και ενέργεια στην άμυνα και με καλές επιλογές, σωστό διάβασμα και λίγα λάθη στην επίθεση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ