Τούρκοι χορηγοί για Άρη

Τούρκοι χορηγοί για Άρη

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα (19/10) Τούρκοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να στηρίξουν οικονομικά τον Άρη μέσω χορηγίας. Επιβαβαίωση κι από την ΚΑΕ. (PICS)

Βοήθεια από την Τουρκία ενδέχεται να λάβει ο Άρης! Οι "κίτρινοι", οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής στενότητας εδώ και καιρό, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με Τούρκους επιχειρηματίες, με τον σκοπό την απόκτηση κάποιας χορηγίας!

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες μάλιστα βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, όπου και τους έγινε ξενάγηση στο γήπεδο και το Μουσείο της ομάδας, ενώ έχουν ήδη συζητήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Νίκο Λάσκαρη.

Οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο και μένει να φανεί πλέον αν οι Τούρκοι θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, δίνοντας σημαντική οικονομική "ανάσα" στον Άρη.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Ο Τούρκος ιδιοκτήτης των καταστημάτων με πολύτιμους λίθους με την επωνυμία «Storks», Ayhan Güner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Τουρκίας βρέθηκε σήμερα (19/10) στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και είχε συζητήσεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη για θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ενδεχόμενο χορηγίας καθώς η τουρκική εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στον τομέα αυτό. Ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεναγήθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» αλλά και στο Μουσείο του ΑΡΗ κι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πλούσια ιστορία και παράδοση της ομάδας. Στον κ. Güner και τους συνεργάτες του η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δώρισε αναμνηστικά είδη από το "ARIS Legend Store". Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης παρέθεσαν γεύμα στον Τούρκο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24