ΑΡΗΣ

Το αναλυτικό πρόγραμμα του "Nick Galis Cup"

Το αναλυτικό πρόγραμμα του "Nick Galis Cup"

Τα "φώτα" του σαββατοκύριακου πέφτουν στην Θεσσαλονίκη, λόγω του "Nick Galis Cup". Οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά πέρα από τις αναμετρήσεις θα μπορούν να δουν και σειρά εκδηλώσεων.

Το 1ο "Nick Galis Cup" είναι προ των πυλών (20-21/9) και οι Άρης, Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ ετοιμάζονται να βρεθούν στο παρκέ του τουρνουά.

Το "μενού", ωστόσο, δεν περιλαμβάνει μόνο αγώνες. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αφιερώματα στον Νίκο Γκάλη αλλά και την βράβευσή του από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

"Το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup», με τη συμμετοχή των ΑΡΗ, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ, είναι προ των πυλών και το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Το Σάββατο 20/9, στις 17:55 θα γίνει η είσοδος της Μπάνβιτ και πέντε λεπτά αργότερα αυτή του ΑΡΗ. Στις 18:20 θα προβληθεί ένα πεντάλεπτο βίντεο – αφιέρωμα στον Νίκο Γκάλη, προς τιμήν του οποίου γίνεται το μεγάλο τουρνουά. Θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη και του Νίκου Γκάλη.

Στις 18:45 θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός, ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Μπάνβιτ. Στο ημίχρονο του αγώνα, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων του συλλόγου, θα βραβευτούν ο γηραιότερος αθλητής καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ, Αστέριος Γούσιος, ο γηραιότερος υπάλληλος του ΑΡΗ, Σόλων Υψηλάντης και ο μπασκετικός παράγοντας / οικογένειας του ΑΡΗ, Πέτρος Ράσογλου.

Μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης θα γίνει παράδοση φανέλας με την υπογραφή όλων των παικτών κάθε ομάδας, παρουσία του Νίκου Γκάλη, από τον αρχηγό κάθε ομάδας προς τον αντιπρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CHARITY IDOLS, Θόδωρο Σουρβάλα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα βραβεύσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Στις 21:00 θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός του τουρνουά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την Κυριακή, 21/9, στις 18:30 θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός, ανάμεσα στους ηττημένους των δύο ημιτελικών. Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει διαγωνισμός τριπόντων και σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

Μετά τη λήξη του μικρού τελικού, θα διεξαχθεί δεκάλεπτος αγώνας αθλητών του προπαιδικού τμήματος του ΑΡΗ.

Στις 21:00 θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός, ανάμεσα στους δύο νικητές των ημιτελικών. Στις 23:00 θα λάβει χώρα η τελετή λήξης και οι απονομές στις ομάδες αλλά και τον MVP του τουρνουά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ