ΑΡΗΣ

Το βράδυ στο Πράβετς ο Μπάκνερ

Το βράδυ στο Πράβετς ο Μπάκνερ

Ο Έρικ Μπάκνερ θα βρίσκεται στη Σόφια στις 20:45 μέσω Μονάχου και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Πράβετς για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη.

Η ματαίωση των πτήσεων προς, και από, Φρανκφούρτη θα καθυστερήσει για μερικές ώρες την άφιξη του νέου Αμερικανού σέντερ του Άρη Έρικ Μπάκνερ στο Πράβετς της Βουλγαρίας όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συνόλου του Δημήτρη Πρίφτη.

Λόγω της χθεσινής ματαίωσης των πτήσεων προς και από Φρανκφούρτη ο Μπάκνερ θα αφιχθεί τελικά στη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, στις 20:45 μέσω Μονάχου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Πράβετς ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία του Άρη. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις δύο σημερινές προπονήσεις και θα τεθεί από αύριο στο πρόγραμμα και τη λογική του Έλληνα τεχνικού.

Με την παρουσία του Μπάκνερ στο Πράβετς ο Πρίφτης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Μοναδικός απών θα είναι ο Βίκτορ Σανικίτζε. Ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ που έχει οριστικά συμφωνήσει με τον Άρη και θα ανακοινωθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τις επόμενες μέρες. Ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.

Η συμφωνία εξάλλου μεταξύ της διοίκησης του Άρη και του Σανικίτζε έχει επιτευχθεί εδώ και μέρες, απλώς για διαδικαστικούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής η απόκτησή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σανικίτζε από τη Τετάρτη (31/8) έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με την Εθνική Γεωργίας για τα προκριματικά του Eurobasket 2017, με πρώτο αντίπαλο της ομάδας του πρώην τεχνικού της ομάδας Ηλία Ζούρου την Αλβανία. Για την ιστορία στη νίκη με 86-47 το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη σημείωσε 20 πόντους με 3/4 βολές, 7/8 δίποντα και 1/2 τρίποντα ενώ είχε ακόμη 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη και 1 κόψιμο σε 20:19.

Ο Σανικίτζε είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στις 17 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ