ΑΡΗΣ

Το πιο όμορφο δώρο οι οπαδοί του Άρη στον Σανικίτζε!

Το πιο όμορφο δώρο οι οπαδοί του Άρη στον Σανικίτζε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Σανικίτζε παραμένει στο κρεβάτι του πόνου, όμως με το δώρο που του έκαναν οι οπαδοί του Άρη, μόνο να χαμογελάσει μπορεί. Δείτε το.

Τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης. " Ρήξη επιγονατιδικού τένοντα", είπαν οι γιατροί. Επέμβαση, αποκατάσταση, ίσως το διάστημα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να φτάσει και τους οκτώ και τους δέκα μήνες.

Ναι, ο Βίκτορ Σανικίτζε είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν. Μιας σεζόν που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και τελείωσε για τον Γεωργιανό φόργουορντ του Άρη, ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και μετρά αντίστροφα για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τουλάχιστον έχει και μερικές όμορφες στιγμές, όπως το τρομερό δώρο που του έκαναν οι οπαδοί του Άρη. Του έδωσαν ένα κάδρο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να καρφώνει με το ένα πόδι στον γύψο.

" Μην τα παρατάς ποτέ Σάνι" γράφει η λεζάντα του σχετικού σκίτσου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σανικίτζε έχει δίπλα του αρκετό κόσμο που του συμπαραστέκεται και του δίνει δύναμη και κουράγιο για να περπατήσει τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης, με στόχο να επιστρέψει στα παρκέ δυνατός και έτοιμος να παίξει ξανά μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου.

Το πιο όμορφο δώρο οι οπαδοί του Άρη στον Σανικίτζε!
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ