ΑΡΗΣ

Το μήνυμα του Λάσκαρη

Το μήνυμα του Λάσκαρη
Λάσκαρης INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ δίνοντας συγχαρητήρια για τη νίκη πρόκριση.

Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη πρόκριση επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του νοκ άουτ προημιτελικού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης πήγε μαζί με τη σύζυγό του, Τζώρτζια Ευσεβίου – Λάσκαρη, δίνοντας τα συγχαρητήριά του τόσο στους παίκτες όσο και στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

"Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη που μας χάρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Πέρα από τη νίκη, συγχαρητήρια και για την προσπάθεια που καταβάλατε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο τέλος και ήμασταν εμείς που χαμογελάσαμε. Το μήνυμα που θέλω να σας στείλω είναι ότι είμαστε μαζί στις νίκες, μαζί και στις ήττες. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε, είναι σημαντικό που άρχισε με μία τόσο σημαντική νίκη, συνεχίζουμε για τους επόμενους αγώνες".

Τάδε έφη ο Λάσκαρης ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους για μεθαύριο Κυριακή (11/10), στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Nick Galis Hall.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ