ΑΡΗΣ

Το μήνυμα παικτών και προπονητών του Άρη για το ντέρμπι

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ / / (ΦΩTΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ / / (ΦΩTΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Οι παίκτες και οι προπονητές του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτη τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/3, 18:30). Το κάλεσμα, η παραίνεση για ήρεμο κλίμα και η ανάγκη στήριξης.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/3, 18:30) είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν για τον Άρη, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Στο "κίτρινο στρατόπεδο" υπάρχει μεγάλη συσπείρωση εν όψει της μονομαχίας με τον "δικέφαλο", με τους παίκτες και τους προπονητές να εκδίδουν ανακοίνωση τη Δευτέρα (19/3) με αποδέκτη τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Τα μέλη της ομάδας ζητούν από τον κόσμο να συμβάλλει με την παρουσία του στην προσπάθεια παραμονής, δίχως ακρότητες ή οτιδήποτε που μπορεί να βάλει σε περαιτέρω περιπέτειες τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Φίλαθλοι του Άρη,

Διανύουμε όλοι μαζί μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ιστορία του μπασκετικού Άρη. Εσείς το γνωρίζετε και μας στηρίζετε με κάθε σας προσπάθεια σε μια επίσης δύσκολη εποχή για τον καθένα ξεχωριστά.

Είστε, όμως, δίπλα μας και μας βοηθάτε με τη μαζική παρουσία σας στα γήπεδα, είτε στο "Nick Galis Hall", είτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο.

Τα προβλήματα που όλοι γνωρίζετε έχουν φέρει την ομάδα σε μια δύσκολη θέση βαθμολογικά. Το ξέρουμε, έχουμε και εμείς τη δική μας ευθύνη, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να βάλουμε την ομάδα και πάλι στο σωστό δρόμο, στον δρόμο των επιτυχιών.

Θέλουμε να έχουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την απόλυτη στήριξή σας στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Σας θέλουμε δίπλα μας με την φωνή σας, με τον παλμό σας, σε ένα γεμάτο "Nick Galis Hall" και στα πέντε παιχνίδια που θα δώσουμε στο γήπεδό μας. Είστε η δύναμή μας και σας χρειαζόμαστε ως το τέλος της χρονιάς στο πλευρό μας, στην κερκίδα.

Βοηθήστε την ομάδα όπως εσείς ξέρετε, χωρίς ακρότητες ή βίαιες συμπεριφορές. Δώστε και πάλι το παράδειγμα σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα με τη φωνή και την απαράμιλλη στήριξή σας και μόνο.

Οι εποχές είναι περίεργες και αυτό το καταλαβαίνετε καλύτερα από εμάς. Δεν χρειάζεται να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας στερήσει τη δική σας παρουσία από το γήπεδο, αυτή που μας δίνει και θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε νίκες.

Οι προπονητές και παίκτες του Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ