ΑΡΗΣ

Το κοινωνικό μήνυμα του Άρη

Το κοινωνικό μήνυμα του Άρη
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου με αφορμή το τουρνουά μίνι "Golden Cup" (8-9/6) έστειλε ένα κοινωνικό μήνυμα.

Ο Άρης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας (13/6) διοργανώνει στο Αλεξάνδρειο το τουρνουά μίνι "Golden Cup" (8-9/6) και ο πρόεδρος της "κίτρινης" ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ομάδας του.

"Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Αιμοδοσίας (13 Ιουνίου) η Άρης ΚΑΕ, η οποία είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, διοργανώνει τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, στο οποίο θα πάρουν μέρος τέσσερις ιστορικές ομάδες της πόλης. Η Άρης ΚΑΕ έχει δημιουργήσει τη δική της Τράπεζα Αίματος, διοργανώνοντας Αιμοδοσίες και θέλει να στείλει το μήνυμα στα παιδιά ότι από μικρή ηλικία θα πρέπει να βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν τον συνάνθρωπό τους", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε την ιδέα για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Το "Golden Cup" (8-9/6) τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε αυτό θα συμμετάσχουν επίσης ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής και η ΧΑΝΘ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 8/6

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 18:00

Άρης -ΧΑΝΘ. 19:30

Σάββατο 9/6

Άρης -ΠΑΟΚ 10:00

ΧΑΝΘ.-Ηρακλής 11:30

ΧΑΝΘ.-ΠΑΟΚ 17:00

Άρης-Ηρακλής 18:30

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ