ΑΡΗΣ

Το καλοκαιρινό καμπ της ακαδημίας μπάσκετ του Άρη

Το καλοκαιρινό καμπ της ακαδημίας μπάσκετ του Άρη

Η ακαδημία μπάσκετ του Άρη προετοιμάζει το καλοκαιρινό της camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής από τις 25/6 ως την 1/7 (PHOTO).

Ο Άρης ανακοίνωσε το καλοκαιρινό του camp, το οποίο θα διεξαχθεί στην Χαλκιδική. Μάλιστα οι "κίτρινοι" δίνουν την ευκαιρία και σε άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν το "παρών", με τις αιτήσεις να κατατίθεται έως τις 04/05.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

"Η ακαδημία μπάσκετ του Άρη προετοιμάζει το καλοκαιρινό της camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής και υπόσχεται ακόμα ένα «μαγικό» ταξίδι, γεμάτο μπάσκετ, αλλά και διασκέδαση.

Θέλοντας να βοηθήσουμε όσους έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν μέσω του ΟΑΕΔ, αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων, διευκρινίζουμε ότι οι δικαιούχοι του ΟΑΕΔ θα πρέπει να κάνουν άμεσα την αίτηση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ αφού το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 04/05. Επίσης, οι δικαιούχοι δωρεάν κατασκήνωσης μέσω των ασφαλιστικών ταμείων θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία άμεσα με τα ταμεία τους, ώστε να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.

Η περίοδος διεξαγωγής του camp είναι από τις 25/06 έως την 01/07, στην κατασκήνωση Yuppi. Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφεία Ακαδημίας μπάσκετ Άρη τηλ 2310309192 Δευτ.-Παρ. 18:00-21:00. Υπεύθυνος διοργάνωσης: Παπαδημητρίου Αχιλλέας 6977138164".

Το καλοκαιρινό καμπ της ακαδημίας μπάσκετ του Άρη

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ