ΑΡΗΣ

Το Eurocup κριτήριο για τον Βεζένκοφ

Το Eurocup κριτήριο για τον Βεζένκοφ

Νέα διάσταση στο σίριαλ της παρουσίας στο ρόστερ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έδωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έδωσε νέα διάσταση στο σίριαλ της παρουσίας στο ρόστερ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ άφησε ουσιαστικά να εννοηθεί πως αν η ΚΑΕ Άρης δεν εξασφαλίσει την wild card για την παρουσία της στο Eurocup, θα κάνει χρήση του όρου αποδέσμευσής του.

Αυτού που περιλάμβανε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βεζένκοφ το περσινό καλοκαίρι διάρκειας για 2+1 χρόνια, δηλαδή κλειστό και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και ανέφερε ότι οποιαδήποτε ομάδα θα μπορεί να τον αποκτήσει με την καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ.

Στην ερώτηση που δέχθηκε ο Βεζένκοφ για το ότι αποτελεί «καυτό» όνομα για το καλοκαίρι απάντησε ως εξής: "Αν δεν υπάρχει Ευρώπη στον Άρη δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Αν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, θα συζητήσω μαζί του, αλλά θα πρέπει να περιμένω τις προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Χρειάζεται υπομονή, συγκεκριμένα βήματα, να μελετήσω όποιες προτάσεις και να συζητήσω με οικογένεια και μάνατζερ".

Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ προχθές κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου μετά το τελευταίο παιχνίδια της χρονιάς, το τέταρτο της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για ένα μεγάλο καλοκαίρι. Ακόμη ότι παρά το ότι έχει συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να γίνει συζήτηση για υπογραφή νέου του συμβολαίου.

Την ίδια ώρα φαίνεται από αύριο να ξεκινάει ο σχεδιασμός του ρόστερ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τη συνάντηση που είναι να έχουνε στην Αθήνα οι κ.κ. Λάσκαρης, Αρβανίτης και Πρίφτης. Σε αυτήν θα καθοριστεί και το μπάτζετ που θα υπάρχει.

Ήδη πάντως υπάρχουνε παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του 46χρονου προπονητή του Άρη και η περίπτωσή τους εξετάζεται σοβαρά. Πρόκειται για τους ελεύθερους Δημήτρη Κατσίβελη από Ολυμπιακό, Μιχάλη Πελεκάνου από την ρουμάνικη Πλοϊέστι, Θόδωρου Ζάρα από ΚΑΟΔ και Δημήτρη Μαυροειδή από Νέα Κηφισιά.

Ο Κατσίβελης μάλιστα βρέθηκε στο "Nick Galis Hall" στο προχθεσινό και τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Πελεκάνος και η ενδεχόμενη επιστροφή του έχει να κάνει με την εκτίμηση του Πρίφτη στο πρόσωπό του. Το φλερτ με τον Ζάρα δείχνει να είναι προχωρημένο ενώ με τον Μαυροειδή έχει γίνει ήδη μία διερευνητική επαφή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ