ΑΡΗΣ

Θλάση έδειξαν τα αποτελέσματα για Σανικίτζε

Θλάση έδειξαν τα αποτελέσματα για Σανικίτζε

Ο Βίκτορ Σανικίτζε θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα καθώς έχει υποστεί θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον μια εβδομάδα θα μείνει ο Βίκτορ Σανικίτζε μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το σημερινό φιλικό στη Βενετία κόντρα στη Βενέτσια δεν θα παίξει και σε αυτό του Σαββάτου (24/9) κόντρα στη τουρκική Μπεσίκτας που θα διεξαχθεί στη Nick Galis Hall, ενώ είναι αμφίβολος για εκείνο της επόμενης Τετάρτης (28/9) με την Στεάουα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Άρης ανέφερε:

"ΟVictorSanikidzeαφίχθη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (21/09), από τη Βενετία, όπου χθες (20/09) γνώρισε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του.

Μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στη γάμπα του δεξιού ποδιού του. Η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον υποκνημίδιο. ΟSanikidzeξεκίνησε ήδη θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση το συντομότερο δυνατό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ