ΑΡΗΣ

Θετικός ο Γουότερς

Θετικός ο Γουότερς
INTIME SPORTS

Ο Ντομινίκ Γουότερς όχι απλά είναι ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά δείχνει και θετικός. Στα υπόψη του Έλληνα τεχνικού και ο συμπαίκτης του στον Κολοσσό Ρόδου Τζαμέλ Χάγκινς.

Το φλερτ της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπο του Ντομινίκ Γουότερς είναι δεδομένο με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να δείχνει θετικός και τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου όχι απλά είναι ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη στην συγκρότηση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά δείχνει να ανταποκρίνεται.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γουότερς περιμένει τον Άρη να κάνει μια καλύτερη πρόταση που θα την ικανοποιήσει ώστε να κάνει πράξη και το θέλω της συμμετοχής του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και πιο συγκεκριμένα στο Eurocup.

Για αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μια επαφή του Πρίφτη μαζί του που θα φέρει ακόμη πιο κοντά τις δύο ομάδες. Την ίδια ώρα υπάρχει σενάριο για τον συμπαίκτη του Γουότερς στον Κολοσσό Ρόδου και πιο συγκεκριμένα τον Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ με ύψος 2,06μ. είναι στα υπόψη του τεχνικού του Άρη στο σενάριο εκείνο που θα αποκτήσει τέσσερις ξένους στη φροντ λάιν. Στην περίπτωση αυτή ο Χάγκινς θα είναι ο δεύτερος σέντερ πίσω από τον Ντρου Νέιμικ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ