ΑΡΗΣ

Θέλει να τελειώνει με Ζάρα

Θέλει να τελειώνει με Ζάρα
INTIME SPORTS

Στόχος της ΚΑΕ Άρης στη διάρκεια της εβδομάδας είναι είναι να ξεκινήσει η ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις προσθήκες των Θόδωρου Ζάρα και Μιχάλη Πελεκάνου

Στην διάρκεια της εβδομάδας η ΚΑΕ Άρης θέλει να πετύχει την έναρξη της ενίσχυσης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να αποκτηθεί ο Θόδωρος Ζάρας και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Η περίπτωση του πρώην αρχηγού του ΚΑΟΔ είναι σε προχωρημένο στάδιο ενώ σε αυτήν του πρώην φόργουορντ της ρουμάνικης Πλοϊέστι πρόκειται να του κατατεθεί πρόταση για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Το φλερτ με τον Ζάρα την περασμένη εβδομάδα έδειξε να εξελίσσεται σε μίνι σίριαλ λόγω της μικρής διαφοράς που χωρίζει τις δύο πλευρές. Ωστόσο πρόκειται να ξεκαθαρίσει αυτήν την εβδομάδα, ακόμη και σήμερα, όπως υπάρχει από κοινού επιθυμία.

Κι όσο για τον Πελεκάνο στην συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τον εκπρόσωπό του είχε παρουσιαστεί ταύτιση για συμβόλαιο δύο χρόνων . Πλέον στη νέα που θα γίνει ακόμη και σήμερα (29/6) θα υπάρξει και το οικονομικό μέρος αυτής.

Στην περίπτωση που επέλθει συμφωνία τότε ο Πελεκάνος μετά από έναν χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε στην ρουμάνικη Πλοϊέστι, θα επιστρέψει στον Άρη.

Εν τω μεταξύ στην ΚΑΕ Άρης φαίνεται να παρουσιάζεται πρόβλημα ρευστότητας μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα. Αυτό έχει να κάνει με το ότι τα χρήματα που είχε φέρει στην Ελλάδα ο Νίκος Λάσκαρης είναι σε ελληνικούς λογαριασμούς. Κάτι που σημαίνει ότι ισχύουν τα capital controls όπως διαπιστώθηκε σήμερα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Λάσκαρης, και όπως επιβεβαιώνουνε και οι συνεργάτες του δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα και θα συνεχίσει να θέτει σε εφαρμογή το πλάνο του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ